Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Belgian Waffles
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 Tassebuckwheat flour
1/2 Tasseall-purpose flour
1 1/2 Esslöffelbaking powder
1 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelsalt
2 Teelöffelsugar
eggs
3 Tassebuttermilk
1/2 Tassebutter melted
die Zubereitung:

Mix all dry ingredients together. Beat eggs into buttermilk. Whisk into dry mixture. Mix in melted butter last. I like to use a nonstick Belgian waffle maker. Take a 1-ounce ladle full of the mix and place in the center of the waffle maker. Follow regular instructions for your particular waffle maker.

Per serving: 2355 Calories (kcal); 121g Total Fat; (44% calories from fat); 80g Protein; 262g Carbohydrate; 835mg Cholesterol; 7491mg Sodium Food Exchanges: 14 Grain(Starch); 2 1/2 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit;

22 Fat; 1 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: