Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Benedictine
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
2 Packung(8 oz each) cream cheese
1/4 Tassemayonnaise
3 PriseOr 4 liquid hot sauce
1 mittelCucumber
1 kleinonion finely chopped
3 PriseOr 4 green food coloring
die Zubereitung:

Remove half of skin from cucumber and chop finely. Drain in colander to remove liquid. Chop onion. Soften cream cheese in microwave for 20 seconds. Beat cream cheese and mayonaise until creamy, then beat in liquid red pepper and food coloring. Mix in cucumber and onion. Chill and serve on bread or crackers.


Anmerkungen zum Rezept: