Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berries in a Cloud
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gStrawberries; cut in half
6 x ca. 30 gBlueberries; Rinsed and dried
6 x ca. 30 gRaspberries; Rinsed and dried
3 EsslöffelRaspberry jelly; Seedless
egg whites
1/4 Teelöffelcream of tartar
6 Esslöffelsugar
die Zubereitung:

In a large mixing bowl, combine all berries. Heat preserves in microwave until melted, about 20-30 seconds. Pour warm preserves (let cool slightly) over berries and mix gently. Turn berries into a shallow baking dish.

Beat egg whites and cream of tartar at high speed until foamy. Gradually add sugar, beating constantly to stiff peaks and sugar is disolved. Pile meringue over berries, swirling lightly. Sprinle with 1 1/2 Tbs pine nuts if desired.

Bake in preheated 350° oven until meringue is golden brown, about 12-15 mins.

by MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept: