Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berry Cupcakes
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseButter or margarine, softened
1 Teelöffelvanilla extract
2/3 Tassesugar
eggs separated
1 1/2 Tasseflour Self-rising
1/2 Tassemilk
1 TasseFrozen blackberries, blueberries or raspberries, drained
die Zubereitung:

Preheat oven to 350°F. Grease six muffin cups or 3/4 cup capacity custard cups. Beat the butter or margarine, vanilla and sugar until light and fluffy. Beat in the egg yolks, one at a time. Fold in the flour and milk, alternating the tow. Beat the egg whites until soft peaks form and fold into the mixture. Fill the cups halfway with the mixture, then top with berries and the remaining mixture. Bake for 20 to 25 minutes, or until a skewer comes out clean. Serve warm or cold with whipped cream or ice cream, if desired. Serves 6 Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com

Meals. Oct. 3/99


Anmerkungen zum Rezept: