Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berry Mocha Fudge By Luanne Gritton
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gButter; (1 stick)
12 x ca. 30 gmilk evaporated
3 1/2 Tassesugar
1 Esslöffelcoffee instant
10 x ca. 30 gRaspberry chocolate chips
2 x ca. 30 gbittersweet chocolate
7 x ca. 30 gMarshmallow cream
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

In heavy saucepan melt butter. Add evaporated milk, sugar, and coffee. Bring to a rolling boil, stirring constantly, until temperature reaches 235 degrees. Remove from heat and add chips and the bittersweet chocolate, stirring until melted. Add marshmallow cream, stir until mixed in. Stir in vanilla. Pour into lightly greased 9 x 13 pan. Cut into squares when cool.


Anmerkungen zum Rezept: