Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best White Chocolate Butterscotch Cookies
Zutaten für 36 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 Tasseall-purpose flour
1 TeelöffelBaking soda
1/4 Teelöffelsalt
1 TasseUnsalted butter; at room
1 1/2 TasseFirmly packed dark brown sug
2 grosseggs
1 EsslöffelLight molasses
2 Teelöffelvanilla
1 TeelöffelScotch whiskey; optional
1 TassePecans; toasted; chopped
3/4 TasseButterscotch pieces
3/4 Tassewhite chocolate pieces
die Zubereitung:

flour, baking soda and salt in a medium-size bowl. Beat togeter butter and brown sugar in a large bowl until smooth and creamy. Add eggs, molasses, vanilla and whiskey, if using, and beat well, about 1 minute. At low speed, beat in the flour mixture. Stir in pecans and the butterscotch and white chocolate pieces. Drop dough by rounded tablespoons, 2 inches apart, on ungreased baking sheets. Bake in preheated 300 degree oven for 18 to 20 minutes or until set. Transfer cookies to rack to cool.


Anmerkungen zum Rezept: