Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 3/4 Tasse | All purpose pastry flour sifted |
1 1/4 Tasse | Wheat flour - sifted |
1/2 Tasse | brown sugar packed |
1 1/2 Teelöffel | baking powder |
3/4 Teelöffel | Baking soda |
1 1/2 Teelöffel | allspice gound |
1/2 Teelöffel | salt |
1 Tasse | Bran cereal shreds |
1 Tasse | buttermilk |
1 2/3 Tasse | water |
3 | egg whites |
1/2 Tasse | Dried plum puree |
1 Tasse | carrots shredded |
1 Tasse | raisins |
Combine and mix flours, sugar, baking powder, soda, allspice and salt. Set aside. Soften cereal in buttermilk for 3 minutes. Blend egg whites and puree together, add to softened cereal. Mix in carrots and raisins. Add dry ingredients. Mix only until thoroughly moistened. Do not over mix. Spray muffin cups with vegetable oil spray. Scoop mix into tins. Bake at 400 degrees for 25 minutes, until centers are done. Shredded zucchini for carrots, currants, dried cherries, dried diced apples or bananas for raisins.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|