Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bhud Thai (Flat Noodles with Prawn, Chicken And Peanuts)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
50 GrammDry flat rice noodles
4 x ca. 30 gPrawns; peeled and deveined
4 x ca. 30 gChicken
2 x ca. 30 gPeanuts
cloves garlic
2 EsslöffelTamarind pulp
Whole chilli
3 Esslöffelfish sauce
Floz stock
egg
2 x ca. 30 gBean sprouts
Stalk spring onion
1 Esslöffelsugar
2 Esslöffeloil
Inch lemongrass
die Zubereitung:

Soak the noodles in cold water, being careful not to break them. They will take a long time to soften. Soak the tamarind pulp with 1/2 cup water. Slice the chicken into thin pieces. Crush the garlic and the chilli. Bash the lemongrass and grind the peanuts.

Heat the oil and fry the garlic. Add the lemongrass, chicken, prawns. Chilli and egg and stir well. Add the noodles and continue to stir. Add the fish sauce, tamarind juice, stock, sugar and spring onion. Lastly add the beansprouts, stir quickly and remove. Garnish with peanuts.

reserved.

Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/


Anmerkungen zum Rezept: