Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bhuna Ghost
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
750 GrammPork fillets; (11/2 lb)
2 EsslöffelCoriander seeds roughly pounded
1 Teelöffelpepper
1 EsslöffelPaprika salt
4 Esslöffeloil
die Zubereitung:

2 tablespoons finely chopped coriander lemon wedges Slit the fillets lengthways and cut each side into quaters.Prick them all over with a fork.Mix together the coriander, pepper, paprika and salt to taste and rub into the meat on both sides.Leave to stand for 1 hour.

Heat the oil in a pan. Add the meat and fry quickly on both sides to seal.

Lower the heat and saute for 5 minutes or until cooked through, stirring and turning to prevent burning. Sprinkle with the coriander and serve with lemon.


Anmerkungen zum Rezept: