Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Big Blueberry Popover
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassemilk
1/2 Teelöffelvanilla extract
2 EsslöffelButter melted
1/4 Teelöffelsalt
1/8 TeelöffelFresh; ground nutmeg
1/4 TasseGranulated white sugar
1 TasseSifted white wheat flour
eggs beaten
1/4 Teelöffelcinnamon ground
1 TasseBlueberries or berries
die Zubereitung:

Mix first 5 ingredients plus 3 tablespoon sugar in a large bowl. Stir in flour, then eggs until just combined; let this batter stand for 5 minutes. Meanwhile, mix remaining 1 tablespoon sugar and cinnamon in a separate bowl; set aside.

Adjust oven rack to middle position and heat oven to 450F. Place berries in a buttered 9-inch pie pan. Pour batter over the berries; sprinkle cinnamon-sugar over the batter. Transfer pan to the oven and bake for 20 minutes. Reduce oven temperature to 350F; bake until popover is firm and golden brown, 15 to 20 minutes longer. Cut popover into wedges and serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: