Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bigwheel's Genuine Texas Hotlinks
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 gBoston Butt; (can use all pork if you want)
2 x ca. 450 gbeef
1 Tassewater cold
2 Esslöffelblack pepper freshly ground
2 EsslöffelCrushed red pepper; (add more if you like em real hot)
2 EsslöffelHungarian Paprika
1 Esslöffelgarlic minced, fresh
1 EsslöffelGranulated garlic
1 Esslöffelsalt kosher
1 Teelöffelbay leaves ground
1 TeelöffelWhole anise seeds
1 TeelöffelMustard seeds whole
1 TeelöffelCorriander
1 Teelöffelsugar
1 Teelöffelthyme ground
6 TeelöffelMortons Tender Quick
1/2 TeelöffelMsg
die Zubereitung:

(Patent #18747478982927)

Cut meat to fit through grinder. Add spices to the water mix well..add water to meat and mix well again. Run through grinder and stuff into medium hog casings..making 4" links.

Smoke or slow grill till they are done. Wrap in a piece of bread and slap on the mustard heavy. Cold Pearl or Lone Star on the side...Shiner Bock ok too.


Anmerkungen zum Rezept: