Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bigwheel's World Famous Garlicky Ring Baloney (Patent Pen
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
14 x ca. 450 gBoston butt
4 Tassewater
3/4 TassePickling salt
2 EsslöffelMsg
2 EsslöffelCure
3 Esslöffelsugar
4 Esslöffelwhite pepper
8 Teelöffelcoriander ground
1 Teelöffelnutmeg
1 Teelöffelallspice
1 1/2 TeelöffelHungarian Paprika
2 EsslöffelFresh minced garlic from the jar; (These be giant heaping tablespoons)
4 Tassemilk dried
die Zubereitung:

Combine everything with the water..except the meat. Put the spiced water in the ice box while you cut up the meat to fit in the grinder. Dump the spiced water on the meat strips and mix it well. Run the meat through the fine plate on the grinder and mix again till the liquid disappears and the fat and lean is dispersed evenly. Stuff into medium hog guts. Let the links rest uncovered in the icebox overnight..giving them an occasional shuffle. Next day hang em up if possible and smoke low and slow till the links turn nice and brown and hit 155 internal. Normally takes about 4-6 hrs at a pit temp of 180-190 degrees.


Anmerkungen zum Rezept: