Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar And Cream Potatoes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 3/4 x ca. 450 gBaby B Red Potatoes
3/4 TasseOnions diced
1 1/2 TasseColby Cheese; Shredded
1 TasseButter melted
1 1/2 Tasseheavy cream
1 1/2 Tassemilk
1/4 Teelöffelwhite pepper
1/2 Esslöffelsalt
1/2 Tasseparsley fresh chopped
die Zubereitung:

Wash potatoes and cut in half. Place potatoes in a sauce pan and cover with water, bring to a boil and cook for about 10 minutes or until until fork tender. Drain.

Place potatoes in a 9 x 13 casserole dish and top potatoes with colby cheese.

In another sauce pan, saut, onions in butter until tender, add heavy cream, milk, salt and pepper and bring to a boil. Pour over potatoes, then add the fresh chopped parsley.

Will serve 8 - 12.


Anmerkungen zum Rezept: