Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 3/4 x ca. 450 g | Baby B Red Potatoes |
3/4 Tasse | Onions diced |
1 1/2 Tasse | Colby Cheese; Shredded |
1 Tasse | Butter melted |
1 1/2 Tasse | heavy cream |
1 1/2 Tasse | milk |
1/4 Teelöffel | white pepper |
1/2 Esslöffel | salt |
1/2 Tasse | parsley fresh chopped |
Wash potatoes and cut in half. Place potatoes in a sauce pan and cover with water, bring to a boil and cook for about 10 minutes or until until fork tender. Drain.
Place potatoes in a 9 x 13 casserole dish and top potatoes with colby cheese.
In another sauce pan, saut, onions in butter until tender, add heavy cream, milk, salt and pepper and bring to a boil. Pour over potatoes, then add the fresh chopped parsley.
Will serve 8 - 12.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|