Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Cornmeal Crackers
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 Tasseyellow cornmeal
1/3 Tasseall-purpose flour
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelsugar
1 1/2 Teelöffelbaking powder double-acting
2/3 Tassewater cold
2 EsslöffelUnsalted butter; melted and cooled
1 grossegg
1 TasseGrated sharp Cheddar
die Zubereitung:

In a blender blend together the cornmeal, the flour, the salt, the sugar, and the baking powder, add the water, the butter, and the egg, and blend the mixture for 15 seconds. Scrape down the sides, add the Cheddar, and blend the batter for 5 seconds, or until it is combined well. Spread 1/4 cup measures of the batter into 4-inch circles on buttered sheets and bake the crackers in batches in the middle of a preheated 400F. oven for 6 minutes. Turn the crackers and bake them for 5 to 6 minutes more, or until they are crisp. The crackers keep in an airtight container for 1 week.

Makes about 10 crackers.


Anmerkungen zum Rezept: