Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Dill Biscuits
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebuttermilk
eggs
1/3 TasseSnipped fresh dill
2 Tasseflour
1 Tasseyellow cornmeal
2 Esslöffelsugar
2 Teelöffelbaking powder
1/2 TeelöffelBaking soda
3/4 Teelöffelsalt
10 EsslöffelChilled butter; cut into pieces
1 3/4 Tassecheddar cheese grated
die Zubereitung:

Beat buttermilk, eggs and dill in a medium bowl. Combine flour, cornmeal, sugar, baking powder, baking soda and salt in a large bowl. Cut butter into dry ingredients until crumbly. Add egg mixture and cheese. Stir to mix well. Knead dough until it holds together. Pat dough to 1 inch thickness. Cut with biscuit cutter. Place on lightly greased baking sheet. Bake at 375 degrees until done, about 25 minutes. Yield: 12 biscuits.


Anmerkungen zum Rezept: