Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Vegetable Chowder
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelvegetable oil
1/2 Tasseonion finely chopped
1/3 TasseCarrot finely chopped
1/3 Tassecelery finely chopped
1/2 TasseRed bell pepper cut into 1/4-inch dice
1 mittelBoiling potato cut into 1/4-inch dice
2 Esslöffelflour
1 1/2 Tassechicken stock
1/2 Tassewhite wine dry
3/4 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/2 Teelöffelcayenne pepper
1 1/2 TasseSmall broccoli florets
1/2 x ca. 450 gExtra sharp Cheddar cheese; grated
1/2 TasseRye croutons
die Zubereitung:

In a 2-quart saucepan heat oil over moderate heat until hot but not smoking . Add onion, carrot, celery, pepper and potato. Cook until onion is soft.

Add flour and cook over medium heat, stirring for 3 minutes. Add chicken stock, wine, Worcestershire sauce, cayenne and broccoli florets. Simmer, covered, for 10 to 15 minutes until broccoli and potatoes are tender.

Remove the pan from heat and stir in Cheddar , a little at a time, stirring until cheese is melted.

Season with salt and pepper

Serve with Rye Croutons


Anmerkungen zum Rezept: