Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese And Pasta Bake
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gPasta shells; (225g)
1 Esslöffelcooking oil
4 x ca. 30 gUnsmoked bacon - derinded and chopped; (100g)
6 x ca. 30 gButton mushrooms - sliced; (175g)
2 1/2 x ca. 30 gButter; (65g)
2 1/2 x ca. 30 gPlain flour; (65g)
1 1/4 x ca. 1/2 LiterMilk; (750ml)
1/4 TeelöffelSchwartz Ground Mace
8 x ca. 30 gMature Cheddar cheese grated; (225g)
2 x ca. 30 gFresh breadcrumbs; (50g)
1/2 x ca. 30 gParmesan cheese - grated; (15g)
die Zubereitung:

Preheat oven to 400F, 200 °C, Gas Mark 6. Cook the pasta shells according to the manufacturer's instructions. Drain. Heat the oil and gently fry the bacon and mushrooms until tender. Meanwhile melt the butter in a saucepan, stir in the flour and cook gently for 1-2 minutes. Off the heat, stir in the milk. Add the Mace, return to the heat and bring to boil stirring continuously to thicken the sauce. Remove from the heat, add the cheese, pasta shells, bacon and mushrooms. Pour into a large ovenproof dish, sprinkle with the breadcrumbs and Parmesan and bake for 25-30 minutes until golden.


Anmerkungen zum Rezept: