Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese And Veggie Stuffed Potatoes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 grossBaking potatoes; scrubbed
Strips bacon
1 TasseBroccoli flowerets
1 Tassemushrooms sliced
1/2 Tassegreen onions chopped
Clove garlic minced
1/3 Tassesour cream
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 Tassecheddar cheese shredded
die Zubereitung:

Prick potatoes with a fork. Bake at 425 degrees for one hour. Remove from oven and cool for 15 minutes. In a large skillet, cook bacon until crisp. Drain on paper towels . Remove all but 2 tablespoons bacon drippings from skillet. Add broccoli mushrooms, onions and garlic to drippings. Cook until tender, about 3 minutes. Cut a lengthwise slice off of each potato. Scoop out most of pulp to make shells. Combine potato pulp, vegetable mixture, sour cream, salt and pepper. Mix well. Stir in crumbled bacon. Spoon mixture into potato shells. Sprinkle with cheese. Bake until hot at 400 degrees. Yield: 4 potatoes


Anmerkungen zum Rezept: