Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Cornbread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Esslöffelbutter unsalted
2 grossonions yellow
eggs
3 Esslöffelbuttermilk
1 DoseCream-style corn
1/2 TasseBell pepper chopped
1/2 TasseArtichoke hearts
1 PackungYellow corn muffin mix
1/4 Teelöffeloregano dried
1 Tassesour cream
2 TasseSharp cheddar cheese
die Zubereitung:

Preheat oven to 425 degrees.

Coat a 9 x 13 baking dish with butter. Saute onions in melted butter until golden. Combine eggs, buttermilk & corn until smooth. Stir in corn & bell pepper & artichoke hearts. Stir in muffin mix & dried oregano. Mix together well. Pour mixture into shallow glass baking dish. Bake until golden for about 20 minutes. Remove from oven & sprinkle cheddar cheese on top. Return to oven to melt & brown cheese for 5 minutes. Serve cut into squares.

Approximately 8-20 minutes.

Per serving (excluding unknown items): 2308 Calories; 206g Fat (79% calories from fat); 82g Protein; 41g Carbohydrate; 905mg Cholesterol; 1780 mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: