Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Fondue
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseShredded Swiss cheese; (12 ounces)
1 Esslöffelall-purpose flour
1/8 Teelöffelnutmeg ground
3/4 TasseRose wine
die Zubereitung:

In a medium bowl, combine the cheese, flour, and nutmeg, tossing to coat the cheese completely. In a medium saucepan, heat the wine over medium heat until bubbly. Add 1/4 cup of the cheese mixture to the wine, stirring constantly. Continue to add the cheese mixture by 1/4-cupfuls for 3 to 5 minutes, or until the cheese has melted and the mixture is thoroughly blended, stirring constantly. Serve immediately.

to a fondue pot or a chafing dish, stir constantly and keep it warm so it won't solidify. Serve with bite-sized chunks of French bread, apples, and/or pears.


Anmerkungen zum Rezept: