Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Ricotta ravioli; cooked |
1 | Recipe Classic Bolognese Sauce; see * Note |
1/2 Tasse | Grated Parmigiano-Reggiano cheese |
* Note: See the "Classic Bolognese Sauce" recipe which is included in this collection.
In a saucepan, heat the Classic Bolognese Sauce until warmed through. Season the ravioli with salt and pepper. Divide the ravioli between four plates. Spoon the sauce over the ravioli. Garnish with the grated cheese. This recipe yields 4 servings.
Recipe
Web-Site - http://www. Foodtv. Com
Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com -or- Mad-Squad@prodigy. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|