Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Sausage Biscuits
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gMild bulk pork sausage
1 kleinonion finely chopped
1 DoseCheddar cheese soup; (11oz) undiluted
1/2 Tassewater
3 TasseBiscuit mix
die Zubereitung:

Crumble sausage into a large skillet; add onion and cook over medium heat until sausage is browned. Drain well on paper towels.

Combine all ingredients, stirring until dry ingredients are moistened. Drop batter by heaping tablespoonfuls about 2 inches apart on lightly greased baking sheets. Bake at 425 degrees for 15 minutes or until lightly browned.

Nancy Coleman


Anmerkungen zum Rezept: