Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Straws
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
100 GrammButter; softened (4oz)
225 GrammPlain flour; (8oz)
1/4 Teelöffelsalt
100 GrammCheddar cheese; grated (4oz)
egg yolk
2 TeelöffelSchwartz Savoury Pastry Crust Seasoning
die Zubereitung:

Pre-heat the oven to 230 °C, 450F, Gas Mark 8.

Rub the butter, flour and salt together until it resembles breadcrumbs. Mix in the cheese and egg yolk until a soft dough.

Roll out to a rectangle 18 x 25.5cm (7 x 10 inches). Sprinkle over the Pastry Crust Seasoning and cut into approximately 24 fingers.

Transfer to a lightly greased baking sheet and cook for 8-10 minutes until golden. Allow to cool on a cooling rack before serving.

Quantity:

Makes 24


Anmerkungen zum Rezept: