Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Straws (Ff)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Esslöffelbutter
1 Tasseflour
1 Teelöffelmustard dry
1/2 Teelöffelcayenne pepper
1 Tassecheddar sharp, grated
4 Esslöffelsour cream
die Zubereitung:

Preheat oven to 425.

In bowl of food processor place butter, flour, mustard and cayenne. Process for a few seconds until well mixed. Add cheese and sour cream. Pulse to form a ball of dough. Pat dough out onto ungreased baking sheet, about 1/8 thick. Cut into long strips. Bake about 6 minutes, until golden. Be careful not to burn. They cook very fast!!! Let cool. Break apart and serve.

Approximately 6-8 minutes.

Per serving (excluding unknown items): 989 Calories; 59g Fat (54% calories from fat); 16g Protein; 99g Carbohydrate; 148mg Cholesterol; 496mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: