Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Esslöffel | butter |
1 Tasse | flour |
1 Teelöffel | mustard dry |
1/2 Teelöffel | cayenne pepper |
1 Tasse | cheddar sharp, grated |
4 Esslöffel | sour cream |
Preheat oven to 425.
In bowl of food processor place butter, flour, mustard and cayenne. Process for a few seconds until well mixed. Add cheese and sour cream. Pulse to form a ball of dough. Pat dough out onto ungreased baking sheet, about 1/8 thick. Cut into long strips. Bake about 6 minutes, until golden. Be careful not to burn. They cook very fast!!! Let cool. Break apart and serve.
Approximately 6-8 minutes.
Per serving (excluding unknown items): 989 Calories; 59g Fat (54% calories from fat); 16g Protein; 99g Carbohydrate; 148mg Cholesterol; 496mg Sodium
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|