Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Stuffed Shells
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
20 Jumbo pasta shells
Container ricotta cheese
egg yolk
1/4 Tasseparmesan grated
1/3 TasseHam; finely chopd
1/4 Tasseparsley chopped
1/2 Teelöffeloregano
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
2 TassePrepared spaghetti sauce
1/4 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

Place oven rack in top third of oven. Preheat to 400 F. Cook 20 jumbo shells in large pot in lightly salted water. Stir occasionally until tender, but firm, 10-12 minutes. Drain. Stir together ricotta cheese, egg yolk, 1/4 cup Parmesan cheese, 1/3 cup finely chopped ham, parsley, oregano, salt and pepper in medium bowl. Spoon 1 1/2 T. in each shell. Do Not Overfill. Spread 1/4 cup of spaghetti sauce in 12x9x2" glass baking dish or casserole. Arrange shells in single layer. Top with rest of sauce. Sprinkle with 1/4 cup more Parmesan cheese. Bake at 400F for 15 minutes until hot and bubbly.


Anmerkungen zum Rezept: