Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese `n Chicken Enchiladas
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelOnion chopped
2 Esslöffelmargarine
1 1/2 TasseCooked chicken; shredded
Jar picante sauce
Flour tortillas; (6")
1 PackungCream cheese; cubed (3 oz.)
1 Teelöffelground cumin
2 TasseExtra sharp Cheddar cheese; shredded
die Zubereitung:

Heat oven to 350 degrees. Cook and stir onion in large skillet until tender. Stir in chicken, 1/4 cup of picante sauce, cream cheese and cumin; cook until thoroughly heated. Stir in 1 cup of cheese.

Spoon about 1/3 cup chicken mixture in center of each tortilla; roll up. Place seam side down in 12 x 7 inch baking dish. Top with remaining picante sauce and cheese. Bake 15 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: