Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Esslöffel | butter unsalted, softened |
3 Esslöffel | sugar |
1 | egg yolk |
1 Tasse | Bleached all-purpose flour |
1/4 Teelöffel | baking powder |
1/8 Teelöffel | salt |
1/2 Tasse | Finely-chopped sliced or slivered almonds |
In a bowl, cream together the butter and sugar until light and fluffy. Beat in the yolk until smooth. In a separate bowl, combine the dry ingredients and gently fold them into the butter mixture with a rubber spatula. The mixture will be crumbly. This recipe yields one bottom crust for a 9-inch cheesecake.
Recipe
Malgieri From the Tv Food Network - (Show # Cl-9120 broadcast
Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com -or- Mad-Squad@prodigy. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|