Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Beer Muffins
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseall-purpose flour
3/4 TasseLowfat Cheddar Cheese; (3 Oz) (Shredded 1/3 Less Fat Cheddar Cheese)
4 Teelöffelsugar
1 1/4 Teelöffelbaking powder
1/4 TeelöffelBaking soda
1/4 Teelöffelsalt
2/3 Tassebeer
egg beaten
die Zubereitung:

Heat oven to 375F. Spray 6 muffin cups with nonstick cooking spray.

Lightly spoon flour into measuring cup; level off. In med bowl, combine flour, cheese, sugar, baking powder, baking soda and salt; mix well. Add beer and egg; stir just until dry ingredients are moistened. Divide batter evenly into sprayed muffin cups, filling each about 3/4 full.

Bake at 375F for 17 - 22 min or until golden brown and toothpick inserted in center comes out clean. Serve warm or at room temp.

Makes 6 muffins Serving Size: 1 muffin

High Altitude Cooking: No change

Exchanges: 1 1/2 Starch, 1/2 Med-Fat Meat Or 1 1/2 Carb, 1/2 Med-Fat Meat

6.6g Sod 314mg Cff 13.8%


Anmerkungen zum Rezept: