Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Egg Bake
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 DoseCream of shrimp soup
1 TasseHalf-and-half
4 Teelöffelonion Instant, minced
1 Teelöffelmustard prepared
2 Tasseswiss cheese shredded
12 eggs
12 (1/2 inch) thick slices of
Sourdough french bread,
Buttered & halved
die Zubereitung:

In saucepan combine first 4 ingredients. Cook and stir until smooth and heated through. Remove from heat; stir in cheese until melted. Pour 1 cup of the sauce into each of 2 (10 x 6 x 1 inch) baking dishes. Break 6 eggs into sauce in each casserole. Carefully spoon remaining sauce around eggs. Stand French bread slices around edges of casseroles with crusts up. Bake in 350 degree oven for 20 minutes or until eggs are set. Sprinkle with snipped parsley, if desired. This makes 12 servings, enough for a grand brunch. It is easily cut in half.


Anmerkungen zum Rezept: