Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Potato Fans
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 mittelKing Edward or Maris Piper potatoes
2 Esslöffeloil
25 GrammButter; (1oz)
25 GrammFresh breadcrumbs; (1oz)
2 Esslöffelparmesan grated
die Zubereitung:

Peel the potatoes and cut thin slices through each potato, almost to the base.

Heat the oil and butter in a roasting pan, add the potatoes, coating with the fat.

Bake in a preheated oven set at 220 °C, 425°F, Gas Mark 7 for 40-50 minutes, basting occasionally, until tender inside and crisp and golden on the outside. The cuts will open to form a fan effect.

Mix together the breadcrumbs and parmesan, sprinkle over the top of the potatoes and return to the oven for a further 10 minutes.

Serve immediately.

smaller potatoes can be used for party finger food.


Anmerkungen zum Rezept: