Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 mittel | King Edward or Maris Piper potatoes |
2 Esslöffel | oil |
25 Gramm | Butter; (1oz) |
25 Gramm | Fresh breadcrumbs; (1oz) |
2 Esslöffel | parmesan grated |
Peel the potatoes and cut thin slices through each potato, almost to the base.
Heat the oil and butter in a roasting pan, add the potatoes, coating with the fat.
Bake in a preheated oven set at 220 °C, 425°F, Gas Mark 7 for 40-50 minutes, basting occasionally, until tender inside and crisp and golden on the outside. The cuts will open to form a fan effect.
Mix together the breadcrumbs and parmesan, sprinkle over the top of the potatoes and return to the oven for a further 10 minutes.
Serve immediately.
smaller potatoes can be used for party finger food.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|