Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Vegetable Chowder
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseonion chopped
cloves garlic minced
1 Tassecelery chopped
1 Tassecarrots sliced
1 TasseCubed potatoes
15 1/2 Tassechicken broth
1 DoseWhole kernel corn - (17 oz); drained
1/4 TasseButter -; (1/2 stick)
1/4 Tasseall-purpose flour
2 Tassemilk
1 Esslöffelmustard
1/4 Teelöffelpepper ground
1/4 Teelöffelpaprika
2 Esslöffelpimento diced
8 x ca. 30 gChredded Cheddar cheese -; (2 cups)
die Zubereitung:

Combine onion, garlic, celery, carrots, potatoes and broth in large pot. Bring to a boil. Reduce heat; simmer for 15 minutes. Add corn. Combine butter and flour in another saucepan; cook until golden brown. Slowly stir in milk, stirring until well-blended. Add mustard, pepper, paprika, pimiento and cheese. Cook until cheese melts. Add 2 cups of vegetable mixture to milk mixture; blend. Gradually add milk mixture to remaining vegetable mixture in large pot; blend and serve.

Recipe

Louis Days, Saint Louis Nights, " a fine cookbook from the Junior League

Formatted for MasterCook by Susan Wolfe - vwmv81a@prodigy. Com


Anmerkungen zum Rezept: