Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chef Bill Hahne's Chocolate-Ameretto Bread Pudding
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
Loaf stale french bread
2 Tassemilk
2 Tasseheavy cream
2 Tassesugar
8 TeelöffelButter melted
eggs
2 Teelöffelalmond extract
3 TasseToasted slivered almonds
1 1/2 Tassechocolate chips
1 Teelöffelcinnamon
1/2 Teelöffelnutmeg
1 TasseSlivered almonds, untoasted
die Zubereitung:

Break apart bread into bite sized pieces. Combine all ingredients except untoasted slivered almonds; mixture should be very moist but not soupy. Pour into buttered 9X9 baking dish. Place on middle rack of non-preheated oven. Bake at 350 degrees for 1 hour 15 minutes. Top with untoasted slivered almonds after bread pudding has cooked 30 minutes.

time. Serve warm with amaretto sauce.

Typos by Jim Kirk - captain@iquest.net By Jim Kirk


Anmerkungen zum Rezept: