Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherries Jubilee
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFresh Bing cherries
1/4 Tassesugar
1 Tassewater
1 inch strip lemon zest
1 TeelöffelArrowroot
1/4 TasseKirsch
1 ca. 1 Literice cream vanilla
die Zubereitung:

Pit cherries over a bowl. In a saute pan dissolve sugar in 1 cup water, add lemon zest and bring to a boil. Mix arrowroot with a little cold water to make a paste. Whisk arrowroot paste into boiling syrup and cook, stirring, until thickened. Add cherries and poach over low heat for 5 to 7 minutes until tender. Heat Kirsch in a separate saucepan. Pour over cherries and Carefully ignite with a long match. Shake pan until flames die down. Scoop ice cream into 4 glass bowls. Spoon cherries and syrup over and serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: