Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Canned cherries, tart |
1 Teelöffel | almond extract |
2 Esslöffel | butter |
1 Teelöffel | salt |
1/3 Tasse | sugar |
3 Tasse | bread flour |
2 Esslöffel | Vital gluten |
1 1/2 Teelöffel | dry yeast active |
1/2 Tasse | Almond slivers |
1 3/4 Tasse | Canned cherries, tart |
1 Teelöffel | almond extract |
2 1/2 Esslöffel | butter |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Tasse | sugar |
3 1/2 Tasse | bread flour |
2 1/2 Esslöffel | Vital gluten |
2 Teelöffel | dry yeast active |
2/3 Tasse | Almond slivers |
almonds at the beep or appropriate time for your machine. (There is a misprint in the book. They say add cherries at beep, but if you wait that long you will have no moisture to mix the dough.) Cycle: sweet, white; no timer Setting: light
double
the yeast for a taller loaf. This is a low rising, dense loaf.
21, 98
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|