Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cheesecake Pudding Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 30 gReduced fat graham cracker crust
21 x ca. 30 gCherry pie filling
1 Tasseskim milk
6 3/4 x ca. 30 gCheesecake flavor pudding mix
8 x ca. 30 gCool Whip® Free; thawed
die Zubereitung:

Spoon half of the pie filling into crust. In a mixing bowl, combine milk, and pudding mixes. Mix until smooth. Fold in whipped topping. Spoon mixture over pie filling in crust. Refrigerate three hours or until set. Top with remaining pie filling.

Per serving: 327 Calories; 4g Fat (11% calories from fat); 4g Protein; 69g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 482mg Sodium

<anitasrecipes@austin. Rr. Com> on Jun 25, 99, converted by MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept: