Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | flour |
3/4 Tasse | sugar |
3/4 Tasse | vegetable oil |
2 | eggs |
2 Teelöffel | vanilla |
1 1/4 Teelöffel | Baking soda |
1 Teelöffel | cinnamon |
1/2 Teelöffel | salt |
21 x ca. 30 g | Can cherry pie filling |
6 x ca. 30 g | chocolate chips |
1 Tasse | nuts chopped |
Confectioners sugar
Combine flour, sugar, oil, eggs, vanilla, baking soda, cinnamon and salt. Mix well. Stir in pie filling, chocolate chips and nuts, if desired. Pour into greased and floured tube pan. Bake at 350 degrees for 1 to 1 1/2 hours. Cool 10 minutes in pan. Sprinkle with confectioners sugar.
From file CAKES01.Zip
Jan 30, 99
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|