Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Fudge
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassesugar
1/2 Tassecream
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelvanilla
1/2 Tassemilk
1 Esslöffelcorn syrup light
1 Esslöffelbutter
1/2 TasseChopped cherries; drained well
die Zubereitung:

Butter sides of heavy saucepan. Combine sugar, milk, cream, syrup and salt. Stir over medium heat until boiling. Cook to soft ball stage. Remove from heat and cool to lukewarm. Add butter and vanilla. Beat until mixture is stiff, about 5 minutes. Quickly stir in the cherries. Spread into a buttered 9 x 5 x 3-inch pan. Cut into pieces when cool. Makes about 2 1/2 dozen pieces.


Anmerkungen zum Rezept: