Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Tarts
Zutaten für 54 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gcream cheese softened
eggs
3/4 Tassesugar granulated
1 Esslöffelvanilla
54 Vanilla wafers -; (abt 3/4 of an 11 oz box)
1 DoseCherry or blueberry pie filling -; (21 oz)
die Zubereitung:

Preheat oven to 375 degrees. Blend cream cheese, eggs, sugar and vanilla until smooth in food processor or on medium speed with an electric mixer. Place 1 1/4-inch cupcake liners in miniature muffin tins; crumble 1 vanilla wafer into the bottom of each cupcake liner. Fill each top about half full with cream cheese mixture. Bake for 10 to 15 minutes, or until cheesecake is set. Filling rises during baking, then settles down after cooling. When cool, top each tart with pie filling. Store, covered, in refrigerator. If desired, freeze unfilled tarts in airtight container. Top with pie filling just before serving. Yields 54 tarts.

Recipe

Formatted for MasterCook by Susan Wolfe - vwmv81a@prodigy. Com


Anmerkungen zum Rezept: