Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 1/2 Liter | Cherry tomatoes |
1 gross | Shallot minced |
1 gross | cloves garlic minced |
2 Esslöffel | coriander fresh, minced |
1 Esslöffel | white wine vinegar |
2 | Serrano chiles; seeded and minced |
2 Teelöffel | lime juice fresh |
1/4 Teelöffel | salt |
In a food processor, coarsely chop the tomatoes, turning the machine on and off. Do not puree. In a medium bowl, combine the chopped tomatoes and their juices with the shallot, garlic, coriander, vinegar, chiles, lime juice and salt.
Stir well. Cover with plastic wrap and set aside for at least 2 hours to blend the flavors.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|