Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Tomato Salsa
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 1/2 LiterCherry tomatoes
1 grossShallot minced
1 grosscloves garlic minced
2 Esslöffelcoriander fresh, minced
1 Esslöffelwhite wine vinegar
Serrano chiles; seeded and minced
2 Teelöffellime juice fresh
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

In a food processor, coarsely chop the tomatoes, turning the machine on and off. Do not puree. In a medium bowl, combine the chopped tomatoes and their juices with the shallot, garlic, coriander, vinegar, chiles, lime juice and salt.

Stir well. Cover with plastic wrap and set aside for at least 2 hours to blend the flavors.


Anmerkungen zum Rezept: