Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | water |
2 Tasse | white bread flour |
3/4 Teelöffel | salt |
1/2 Tasse | cherries dried |
1/3 Tasse | Cherry yogurt; low fat |
2 Esslöffel | Applesauce; unsweetened |
2 Teelöffel | brown sugar |
1 1/2 Teelöffel | Fast rise yeast ***Or*** |
2 Teelöffel | dry yeast active |
3/4 Tasse | water |
3 Tasse | white bread flour |
1 1/4 Teelöffel | salt |
3/4 Tasse | cherries dried |
1/2 Tasse | Cherry yogurt |
1/4 Tasse | Applesauce; unsweetened |
1 Esslöffel | brown sugar |
2 Teelöffel | Fast rise yeast ***Or*** |
3 Teelöffel | dry yeast active |
+++ regular loaf yields about 8 slices, large about 12 slices Success
Hints: ~- Use low fat fruited yogurt. Add the dry cherries whole. If you want whole cherries, add them at the beep in the fruit/nut cycle.
This recipe can be used with the regular and rapid bake cycles.
Sodium: 172 mg. Fat: 2%
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|