Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry, Rum And Brandy Sauce
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
3 EsslöffelOrange marmalade
3 EsslöffelRed currant jelly
1 DoseFancy dark sweet cherries
1/4 Tasserum
1/4 TasseBrandy
2 Esslöffelcornstarch
1/4 Tasseorange juice
die Zubereitung:

Place juice from cherries, orange marmalade and red currant jelly in pot and bring to boil. Let cool 5 minutes and strain into another pot. Add orange juice to corn starch and dissolve. Pour into juice mixture and cook on low heat. Check consistency, if too thin add a little more cornstarch. When mixture is correct sauce consistency add cherries, rum and brandy and let cool. Serve over ice cream or in a parfait. Yield: 2 cup Typed in MMformat by chartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: