Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chestnut Stuffing (For Turkey)
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gChestnuts
1 Esslöffelvegetable oil
6 Tassebread crumbs soft
1/2 TasseButter - (1 stick); melted
1 Esslöffelonion minced
2 Teelöffelsalt
1 Esslöffelparsley chopped
1 Priseblack pepper
die Zubereitung:

Preheat oven to 400 degrees. Make two 1/2-inch slits with a sharp knife in the shell of each chestnut. Place chestnuts and oil in a deep saucepan; cook slowly for 5 minutes, shaking the pan frequently. Transfer chestnuts to a baking sheet; bake for 5 minutes. Remove; let cool. In a large bowl, combine bread crumbs, melted butter, onion, salt, parsley and pepper. Remove chestnut shells and skins with the aid of a sharp knife. Mash the nuts; add to other ingredients. Use as stuffing for a turkey. Yield: 12 servings.

Recipe

Encyclopedia of Cookery, " copyright 1948-1951

Formatted for MasterCook by Susan Wolfe - swolfe1@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept: