Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chewy Spice Cookies
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseUnsalted butter 125 mL
1 TasseSugar 250 mL
Egg
1/4 TasseMolasses 50 mL
1 1/2 EsslöffelCoffee 20 mL
1 TeelöffelCinnamon 5 mL
1 TeelöffelGinger 5 mL
1/2 TeelöffelCloves 2 mL
1 TeelöffelBaking soda 5 mL
1/4 TeelöffelSalt 1 mL
2 TasseAll-purpose flour 500 mL
1/2 TasseRaisins 125 mL
1/2 TasseChopped dried apricots 125 mL
1/4 TasseChopped candied ginger 50 mL
2 EsslöffelSugar 25 mL
die Zubereitung:

Preheat oven to 350F/175 °C. Line cookie sheets with parchment paper.

Cream butter with sugar until light. Beat in egg, molasses and coffee, mixing well between additions.

Mix or sift dry ingredients together. Stir into batter. Mix in fruit.

Knead batter into a ball and divide into 8 equal pieces. Roll each piece into a log about 1"/2.5 cm in diameter and about 16" long.

Place on cookie sheets and press flat. Bake 9 to 10 minutes - cookies should still be soft. Sprinkle with granulated sugar. Cut about 1 "/2.5 cm wide slices on the diagonal - you will get about 8 cookies per strip.

Desserts book. This recipes yields about 64 cookies.


Anmerkungen zum Rezept: