Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken And Broccoli Stir Fry
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
500 GrammBoneless chicken; skinned
2 TeelöffelFinely chopped fresh root ginger
2 Teelöffelsoy sauce
2 Teelöffeloil
Onion; cut into wedges
1 PackungMaggi Chicken Noodle Soup Mix
1 Teelöffelsugar
1 Tassewater
1 Esslöffelsherry
Broccoli head; cut into florets
die Zubereitung:

Slice the chicken into strips.

Place in a bowl with the ginger and soy sauce. Mix well. Cover and refrigerate for 20 minutes.

Heat the oil in a frying pan. Add the chicken and brown over a moderately high heat. Remove the chicken and set aside.

Add the onion to the pan and cook for 2 minutes.

Combine the soup mix, sugar, water and sherry.

Add to the pan. Bring to the boil, stirring, then simmer over a low heat for 3-4 minutes.

Add the broccoli and chicken. Cook for a further 4-5 minutes or until the chicken is cooked.

Stir occasionally. Serve immediately with Maggi Chinese Rice'n More


Anmerkungen zum Rezept: