Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken And Broccoli Stir-Fry
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseFat-free chicken broth
1 EsslöffelTeriyaki sauce; low sodium
1 Esslöffelcornstarch
1/2 TeelöffelSugar; or honey
1 TeelöffelGinger root minced
2 Teelöffelcanola oil
1/2 x ca. 450 gChicken breasts; boneless and skinless, cubed
2 TasseBroccoli florets
1 TasseBaby carrots
1 Teelöffelsesame oil
2 TasseCooked rice; hot
die Zubereitung:

Whisk together broth, teriyaki marinade, cornstarch and sugar. Stir-fry gingerroot in hot oil in a large skillet or wok for 1 minute. Add chicken and stir-fry until golden brown and cooked through, 5 to 7 minutes. Transfer chicken to a plate. Stir-fry broccoli and carrots in same skillet or wok for 3 minutes. Stir in sesame oil, chicken and broth mixture. Cover and cook for 5 to 7 minutes. Serve immediately over rice. Serves 2

Points: 10 According to the Cookbooklet Per serving about: 530 Calories, 9.2g Total Fat, 66 mg Cholesterol, 423 mg sodium, 7.3 g Dietary Fibre

Mc formatted and Ww points added by hdeacey@sympatico. Ca


Anmerkungen zum Rezept: