Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken And Escarole Soup with Mushrooms
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil
1/2 x ca. 450 gmushrooms sliced
Shallots thinly sliced
Celery ribs; thinly sliced
Carrot shredded
2 TasseShredded escarole; (packed)
8 Tassechicken broth
die Zubereitung:

Heat oil in large pot. Add mushrooms, shallots, celery, and carrot. Cook over medium heat, stirring occasionally, for 5 minutes. Add escarole and chicken broth. Bring to a boil, reduce heat to medium, and simmer for 10 minutes. Ladle into bowls and serve hot. This recipe yields 6 servings.

Recipe

Hoffman From the Tv Food Network - (Show # Cl-9104 broadcast

Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com -or- Mad-Squad@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept: