Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken And Ham Lasagna
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 glasagna noodles
1/4 Tassemargarine
1/3 Tasseflour
1 Esslöffelonion dried, minced
1/8 Teelöffelgarlic powdered
1/8 Teelöffelpepper
2 Tassechicken broth
1 Tassemilk
1/2 Tasseparmesan grated
4 x ca. 30 gCanned mushroom pieces
1 PackungFrozen asparagus or cut broccoli; thawed
2 TasseCubed cooked chicken or turkey
6 x ca. 30 gMozzarella sliced
1 1/2 TasseCubed cooked ham
1/2 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

Cook lasagna noodles according to package directions. Rinse and drain. In saucepan, melt margarine. Blend in flour, onion, garlic powder and pepper. Add chicken broth and milk. Cook and stir until bubbly. Stir in 1/2 c. Of grated parmesan cheese and mushroom pieces. In 13x9" pan layer half of noodles, asparagus or broccoli, chicken or turkey and mozzarella cheese. Top with half of sauce. Add cubed cooked ham, rest of noodles, rest of sauce and second half cup of Parmasan cheese. Bake at 350 f. For 35 mins. Let stand for 10 mins. Before cutting. Can be made ahead, refrigerated and bake for 45-55 mins.


Anmerkungen zum Rezept: