Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken And Red Bartlett Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Firm Nw Red or Yellow Bartlett Pears; cored and sliced
2 TasseChopped napa cabbage*
1 TasseDiced cooked chicken
1/2 Tasseradishes sliced
2 Esslöffelgreen onion chopped
1 Esslöffelsesame seeds toasted
Vinaigrette Dressing
3 Esslöffelvinegar
3 Esslöffelvegetable oil
1 EsslöffelParsley fresh, minced
1 TeelöffelLemon peel grated
1/2 Teelöffelthyme crushed
die Zubereitung:

* Savoy or green cabbage can be substituted. Cut slices from 1-1/2 pears into chunks; toss all ingredients except remaining pear slices in mixing bowl. Arrange mixture on serving plate; garnish with pear slices.

Vinaigrette Dressing: Combine all ingredients; mix well. Makes about 1/3 cup.

Always be sure to use ripe pears.

Per serving: 109 Calories (kcal); 11g Total Fat; (91% calories from fat); 1g Protein; 2g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 4mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: