Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts with Goat Cheese
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Esslöffelgoat cheese fresh
2 Esslöffelchives fresh, chopped
4 Esslöffelparsley fresh, chopped
Chicken breasts halves; boned and skinned
2 Esslöffelolive oil
1 Tassewhite wine
1 Tassechicken broth
die Zubereitung:

Combine first 3 ingredients and blend well in a small bowl. Pound chicken breasts between waxed paper using a rolling pin or meat mallet to form rectangles 1/2 inch thick. Divide cheese mixture equally among chicken breasts. Place the cheese about 2 inches from short end of breast. Roll up breast enclosing mixture. Skewer with toothpicks and sprinkle with pepper. Heat oil in heavy skillet. Cook chicken on all sides until light brown. Add wine and broth to skillet. Cover, reduce heat to medium low and cook until done, about 8 more minutes. Transfer chicken to plates, increase heat and boil pan juices until reduced to a sauce. Pour over chicken. Sprinkle with more parsley. Yield: 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept: