Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Esslöffel | olive oil |
3 | Cloves garlic chopped |
1 | Onion chopped |
2 Tasse | Broccoli; cut in bite-sized pieces |
1/4 Teelöffel | Red pepper flakes ; (needless to say I added a lot more) |
3/4 Tasse | "sun-dried" tomatoes; cut in bite-sized pieces |
1 Tasse | Cooked chicken; cut in bite-sized pieces |
1 Tasse | Roman/parmesan cheese; shredded |
1 Packung | Pasta; cooked, (penne, manicotti, etc.) [reserve 1 cup of liquid in case the mixture gets too thick] |
* In a wok type pan or large fry pan over med-high heat, combine the first 5 ingredients
* Stir fry until onions are translucent
* Add tomatoes, chicken and cheese - stir together
* Add noodles, toss & serve.
v2.0l.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|